Kultúra Program: eredmények az Ügynökség honlapján [2011-03-07]

Az EACEA közzétette az 1.1; 1.2.1; 2; és 3.2 terület eredményeit (KultúrPont)


Március elején közzétételre kerültek négy terület eredményei is az EACEA honlapján. A magyar szervezetek idén is jól teljesítettek, mind a főszervezők, mind a társszervezők között számos ismerős névvel találkozhatunk. Területenként a következő magyar eredmények születtek:

Az 1.1-es területen (hosszútávú együttműködési projektek) a támogatottak között szerepel az Artopolis Egyesület és a Sziget Fesztivál.

Az 1.2.1-es területen (együttműködési projektek) társzervezőként támogatást nyert a Magyar Cirkuszművészetért Alapítvány, az L1 Független Táncművészek Társulása, az ELTE Bölcsészettudományi Kara, a Kortárs Építészeti Központ, a Műhely Alapítvány, az A38 Kult. Közh. Kft, a Fiatal Képzőművészek Stúdiója Egyesület, a Sín Nonprofit Kft., a Romédia Alapítvány, a Laterna Magica, a Királyi Borház és Pincemúzeum, a Magyar Építőművészek Szövetsége, a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft., a Szövetség ’39, a Miskolci Nemzeti Színház és a MOSTart Nemzetközi Kulturális Közhasznú Egyesület.
Főszervezőként ugyanezen a területen a Mediawave, a Harlekin Bábszínház és a Tho-RE Music Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. részesül támogatásban.

A 2-es területen (működési támogatások) kiválasztásra került magyar szervezet a Miskolci Operafesztivál Nonprofit Kft.

A 3.2-es területen (kultúrpolitika elemzésével foglalkozó szervezetek közötti együttműködési projektek) társszervezőként nyert a Közép-Kelet-Európai Kulturális Obszervatórium Alapítvány.

Bővebb információk az Ügynökség honlapján (http://eacea.ec.europa.eu/culture/results_compendia/results_en.php), melyek honlapunkra is folyamatosan feltöltésre kerülnek.

Minden nyertes pályázónak gratulálunk!

Bővebb információ:

KultúrPont Iroda; 1072 Budapest Rákóczi út 20. - Kovács Imre
E: kovacs@kulturpont.hu
I: kulturpont.hu
T: 0612662837
F: 0612665972

Támogatóink: