CCP-ülésen vettünk részt Varsóban [2011-07-25]

Kattintson a képre a galériához!

2011. július 18-20. között került megrendezésre a második féléves CCP-ülés. (KultúrPont)


A CCP-hálózat félévente aktuális találkozóját július 18-20 között tartották Varsóban, lengyel társirodánk szervezésében. Az ülésen jelen volt számos kulturális szakember mellett Vladimir Sucha, és Barbara Gessler is. A CCP-hálózat természetesen közel teljes létszámban képviseltette magát.
Az ülésen képzést kaptunk a beadandó pályázatok költségvetési tervéről, és általános információkat saját működési pályázatunkról. Tartalmas és hosszú workshopokon osztottuk meg egymással a jó gyakorlatokat a Program népszerűsítése és az általános koordinációs feladatok terén.
Az eseményen irodánk ismét mindhárom munkatársával képviseltette magát. A workshopokon nem csak részt vettünk, de levezénylésükben való segédkezésre is minket kértek fel lengyel kollégáink, amit örömmel teljesítettünk.
Az ülés zárása után részt vettünk a Competences in Culture konferencián, ahol olyan nemzetközileg elismert szakemberek tartottak előadást mint Philippe Kern, Németh Szilvia, Paul Collard, vagy Monika Smolen. A konferencián plenáris- és szekcióüléseken vehettek részt az érdeklődők a kultúra és határterületei témájában.
A következő CCP-ülés ősszel várható Brüsszelben.

Bővebb információ:

KultúrPont Iroda; 1082 Budapest Kisfaludy u. 32 - Kovács Imre
E: kovacs@kulturpont.hu
I: kulturpont.hu
T: 0612662837
F: 0612665972

Támogatóink: