Részt vettünk a „Csobbanj Európával!” programsorozaton [2012-08-07]

Kattintson a képre a galériához!

A KultúrPont Iroda is képviseltette magát Magyarország strandjain. (KultúrPont)


Augusztus végéig bejárja az egész országot a Csobbanj EUrópával! elnevezésű uniós turné. A csobbanni vágyók a strandokra telepített EU-sátrakban játék mellett az EU aktuális programjairól is felvilágosítást kapnak. A „nagy európai csobbanásban” a Hungarofest KultúrPont Irodája is részt vett tájékoztatást nyújtva az aktuális uniós kulturális pályázatokról.

A roadshow keretében egy Europe Direct-kisbusz járja a strandokat, hogy többszáz ajándék „bevetésével” az uniós tájékoztató irodák szolgáltatásaira hívja fel a nyaralók figyelmét. A program célja, hogy az európai uniós állampolgárság adta lehetőségekről - utazás, továbbtanulás, munkavállalás, pályázatok, támogatások, nyugdíjak stb. - ingyenes tájékoztatást nyújtson a strandolóknak. Idén három kiemelt témával ismerkedhetnek a csobbanni vágyók: az EU célkitűzései 2020-ra, az aktív idősödés, valamint a közös agrárpolitika 50 éve.

Irodánk három helyszínen vett részt a programban, 2012. július 18-án Kecskeméten, július 24-én Szekszárdon és augusztus 3-án Gárdonyban.

Bővebb információ:

KultúrPont Iroda; 1082 Budapest, Kisfaludy u.32. - Pogány Petra
E: pogany@kulturpont.hu
I: www.kulturpont.hu
T: (06-1)266-2837
F: (06-1)266-5972

Támogatóink: