Dupláztunk! [2014-05-15]

Music Hungary (fotót készítette: Nemes Róbert)
Kattintson a képre a galériához!

A Kreatív Európa Iroda 2014. május 15-én, csütörtökön, két rendezvényen is megjelent, népszerűsítve az Európai Unió új keretprogramját. (Kreatív Európa Iroda)


Délelőtt Székely Edit ügyvezető helyettes asszony képviselte irodánkat a Music Hungary 2014 konferencián Egerben, amely a magyar zeneipar, a klasszikus zene és a könnyűzene iparágainak együttes szakmai találkozója. Az esemény résztvevői betekintést nyerhettek az Európai Unió Kreatív Európa programjába, illetve annak pályázati lehetőségeibe. A rendezvényen részvételét tette Szűcs Tamás az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének vezetője, Gulyás Gergely parlamenti képviselő, Gerendai Károly a Sziget kft. ügyvezetője, és még számos az iparágban meghatározó szerepet betöltő szakember.

A nap második felében Irodánk meghívást kapott a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Kar Klubtermében tartott EU-Akadémia félévzáró rendezvényére, melynek témája az Európai Unió kulturális politikája volt, ahol a Kreatív Európa 2014-2020-as időszaka is megvitatásra került egy kerekasztal beszélgetés keretein belül, dr. Surányi András vitavezető közreműködésével.

Bővebb információ:

Kreatív Európa Iroda;
E: info@kreativeuropa.hu

Támogatóink: