A Visegrádi Alap pályázatai [2017-09-01]

Októberig lehet pályázni a Nemzetközi Visegrádi Alap kis- és nagyösszegű, Visegrád+, valamint stratégiai pályázataira. (Visegrad fund)


A Nemzetközi Visegrádi Alap kis- és nagyösszegű, Visegrád+, valamint stratégiai támogatásaira várja a pályázatokat. 2017-ben ez az utolsó pályázati felhívás, legközelebb 2018-ban lehet pályázni.

Visegrádi Pályázat (kis- és nagyösszegű támogatások): a felhívás keretében a Visegrádi Négyek regionális együttműködését, a fejlődés előrehaladását és a fenntarthatóságot szolgáló projektek támogathatók. A következő területeken lehet pályázni: kultúra és közös identitás; oktatás és kapacitásbővítés; innováció, kutatás-fejlesztés, vállalkozói tevékenység; a demokratikus értékek és a média; közpolitika és intézményi partnerségek; regionális fejlesztés, környezetvédelem és idegenforgalom; társadalmi fejlődés.

Visegrád+ program: 18 hónapnál rövidebb projektek a Visegrádi Négyek országai, valamint a Nyugat-Balkán és a Keleti Partnerség oroszágai közötti együttműködések támogatására. A program keretében a következő prioritású projektek támogathatók: egészségügy; oktatás; vidékfejlesztés; jó kormányzás, jogszabályok és jog; kommunikáció, média és az információhoz való hozzáférés; a civil társadalom fejlesztése, az emberi jogok és a kisebbségek támogatása.

Stratégiai program: 12-36 hónapig tartó projektek. A 2017-es év prioritásai: regionális együttműködés a versenyképességért és a kapcsolatokért; biztonság és stabilitás; a V4-ek népszerűsítése.

Pályázati határidő: 2017. október 1.

Bővebb információ:


I: http://visegradfund.org/news/2017/08-31-3/

Támogatóink: