A Fast Forward Program novemberi és decemberi képzései [2019-10-15]

2019 novemberében és decemberében újabb filmes képzésekkel folytatódik a Magyar Nemzeti Filmalap Fast Forward Programja. (Magyar Nemzeti Filmalap)


A Magyar Nemzeti Filmalap Fast Forward Programja 2019 utolsó hónapjaiban újabb filmes programokkal várja az érdeklődőket.

2019. november 14-én a Francia Intézetben rendezik meg az Európai koprodukció – A tervezéstől az értékesítésig című panelbeszélgetést, amelyre producereket, rendezőket, forgalmazókat és filmszakos hallgatókat várnak. A beszélgetés francia nyelven folyik magyar tolmácsolással. A részvétel regisztrációhoz kötött.

2019. december 4-én pedig Mitől lesz igazán jó egy gyerekfilm? - A gyerekfilm-forgatókönyvírás mesterfogásai címmel rendeznek előadást és műhelyfoglalkozást az ELTE BTK-n. Az előadásra forgatókönyvírókat, írókat, rendezőket, producereket, forgalmazókat, moziüzemeltetőket, televízióműsor-szerkesztőket és filmszakos hallgatókat várnak, a műhelyre pedig forgatókönyvírókat. A foglalkozásra 2019. november 4-ig lehet jelentkezni angol nyelvű treatmenttel.

Bővebb információ:

Magyar Nemzeti Filmalap;
I: https://mnf.hu/hu/kepzes/fast-forward-program

Támogatóink: