Pályázat a CEI irodalmi díjára [2020-03-19]

Pályázatot hirdet a Közép-európai Kezdeményezés és a Szlovén Írók Szövetsége fiatal íróknak a CEI alkotóházi irodalmi díjának odaítélésére. (Kreatív Európa Iroda)


A Central European Initiative (Közép-európai Kezdeményezés, CEI) együttműködésben a Slovene Writers’ Associationnel (Szlovén Írók Szövetsége) pályázatot hirdet a CEI Award for Writers in Residence (CEI Alkotóházi Írók Díja) odaítélésére. A díj egy 1500 eurós pénzjutalmat, valamint egy alkotóházi ösztöndíjat jelent egy szabadon választott CEI tagállamban. A díjazott részt vehet a 2020. szeptember 8. és 13. között megrendezendő 35. Vilenicai Nemzetközi Irodalmi Fesztiválon. Az alkotóházi ösztöndíj a 2020. szeptember 11. és 2021. szeptember 11. közötti időszakban várja a díjazottat.

A díjra 1985 után született írók pályázhatnak kitöltött jelentkezési lappal, angol nyelvű önéletrajzzal, igazolványmásolattal, angol nyelvű bibliográfiával, projekttervvel és egy angol nyelvű ajánlólevéllel. A pályázattal kapcsolatos kérdéseket a leadási határidő előtt legkésőbb 14 nappal lehet feltenni.

Pályázati határidő: 2020. április 30.

Bővebb információ:

Central European Initiative (CEI);
E: info@vilenica.si
I: https://vilenica.si/en/call-for-applications-for-the-cei-award-for-writers-in-residence-for-the-year-2020-2/

Támogatóink: