Webináriumok a koronavírus hatásairól a kulturális és kreatív iparra [2020-04-01]

Webináriumokat szervez az OECD 2020 áprilisában a koronavírus múzeumokra, valamint általában véve a kulturális és kreatív iparra gyakorolt hatásáról. A részvétel mindkét online rendezvényen ingyenes. (Kreatív Európa Iroda)


Az OECD webináriumokat szervez a koronavírus kulturális és kreatív iparra gyakorolt hatásairól. A 2020. április 10-én megrendezendő, Coronavirus (COVID-19) and museums: impact, innovations and planning for post-crisis (A koronavírus (COVID-19) és a múzeumok: hatás, innovációk és tervek a krízis utáni időszakra) című webináriumon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrációs határidő: 2020. április 8.

2020. április 17-én Coronavirus (COVID-19) and cultural and creative sectors: impact, policy responses and opportunities to rebound after the crisis (A koronavírus (COVID-19) és a kulturális és kreatív ipar: hatás, politikai válaszok és lehetőségek a krízis utáni felállásra) címmel rendeznek webináriumot. Az online rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztráció határideje: 2020. április 15.

Bővebb információ:

OECD;
E: culture@oecd.org
I: http://www.oecd.org/cfe/leed/culture-webinars.htm

Támogatóink: