Az Európai Unió Ifjúsági Zenekarának szabályai és előírásai [2010-11-10]


  1. A 2011/2012-es évadra az EUYO-ba csak a 2010. december 31-én 14 és 24 év közötti fiatal muzsikusok jelentkezhetnek (vagyis azok, akik 1986. január 1. és 1996. december 31. között születtek).

  2. Csak olyan muzsikus jelentkezhet, aki rendelkezik az Európai Unió 27 tagállama (Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Írország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Magyarország, Németország, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Szlovákia, Szlovénia és Svédország) egyikének hivatalos útlevelével.

  3. A zenészek kiválasztásával kapcsolatban az EUYO meghallgatási bizottságának döntése végleges.

  4. Minden jelöltnek minden évben meghallgatáson kell részt vennie a zenekarban betöltött helyért, még ha korábban már tagja volt is a zenekarnak. Azok a zenészek, akik a jelenlegi meghallgatásokat megelőző két évben tagjai voltak az EUYO-nak (vagy a tartaléklistán szerepeltek, illetve a nyári iskolán vettek részt), nem kell részt venniük az előzetes meghallgatáson, hanem automatikusan bekerülnek a meghallgatás döntő fordulójába.

  5. Mivel a jelentkezők közül számosan külföldön tanulnak, a meghallgatásokra bármely jelentkező bármely tagállamban kérheti beosztását.

Támogatóink: