Summa Artium Kht


Tisztelt kulturális szervezet!

Közhasznú társaságunk, a Summa Artium Kht. szeretné elérni, hogy a cégek és a módos magánemberek egyre több pénzzel és más adománnyal támogassák a magyar kultúrát. Az eredményes munkához az eddigieknél többet kell tudnunk a támogatások mértékéről és jellegéről. Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy válaszol a kérdésekre.
Lehet, hogy Ön, akihez a levél került, nem rendelkezik kellő információval. Általában a gazdasági vezető az, aki mindenről tud. Kérjük, ha nem Ön az, adja át neki a kérdőívet.

Tudjuk, hogy ha van idejük, kitöltik a kérdőívet, és segítenek nekünk. Ennek ellenére kisorsolunk két fődíjat a pontosan kitöltött kérdőívek visszaküldői között.

1 fődíj nem budapesti szervezetnek
Egy éjszaka Budapesten szállodában 2 személy részére, a Budapesti Őszi Fesztivál idején, jegy a fesztivál bármely eseményére, utána vacsora a Summa Artium vendégeként.

1 fődíj budapesti szervezetnek
Egy éjszaka Sárospatakon szállodában 2 személy részére, a Zempléni Fesztivál idején, jegy a fesztivál bármely eseményére, utána vacsora a Summa Artium vendégeként.

További 25 kisorsolt szervezetnek egy éven át ingyenesen küldjük a heti Vademecum kulturális ajánlót e-mailen. (Ennek ára egyébként évi 100.000 Ft.)

Várjuk a válaszokat, hogy többet tudjunk az üzleti adományozásról - hogy többet segíthessünk Önöknek

A választ kérjük egy csatolt mellékletben a kutatas@summa-artium.hu címre küldeni 2005. június 20-ig bezárólag.

Köszönettel

Török András
és a Summa Artium csapata (www.summa-artium.hu)
1052 Budapest Deák Ferenc utca 10. T/F 318-3938.

A kérdőív ide kattintva tölthető le.

Támogatóink: