Hirdetési lehetőségek [2006-12-08]


A Kreatív Európa Iroda kiadványaiban, illetve honlapján térítés ellenében lehetőséget ad kulturális vonatkozású hirdetések elhelyezésére.

Partnereink a következő hirdetési felületek közül választhatnak:

Tájékoztató füzetek

Ingyenes tájékoztató kiadványainkat folyamatosan jelentetjük meg, és előadásainkon, tanfolyamainkon, konferenciáinkon terjesztjük, illetve honlapunkról is megrendelhetőek illetve letölthetőek.

Hírlevél

A hatékony tájékoztatás érdekében heti rendszerességgel elektronikus hírlevelet küldünk az adatbázisunkban szereplő kulturális szervezeteknek. Ingyenes hírlevelünknek jelenleg közel 8000 regisztrált olvasója van. Hirdetésre a rovatok fej- és lábléceiben van lehetőség. Korábbi számainkat a kultura.kreativeuropa.hu/hirlevel oldalon találja meg.

Honlap

Folyamatosan frissülő honlapunkat (http://kultura.kreativeuropa.hu/) az elmúlt egy évben közel 150.000 látogató kereste fel.

Kapcsolatfelvétel

A hirdetési díjakat, a technikai részleteket, illetve a megrendelési feltételeket a hirdetést elhelyezni kívánó szervezetekkel külön egyeztetjük. Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, további egyeztetésre keressen meg bennünket, készséggel állunk rendelkezésére.

Kapcsolattartó:

Pinizsi Gábor
Tel.: (06 1) 300-7202
e-mail: gabor.pinizsi@kreativeuropa.hu

Támogatóink: