Néhány megjegyzés, 2005
Az Európai Bizottság Oktatási és Kulturális Főigazgatóságának (DGEAC) Európa szerveren lévő honlapjáról technikai problémák miatt egy ideig a Kultúra 2000 program 2005-re érvényes űrlapja helyett az előző évit lehetett letölteni.

A két űrlap között technikai jellegű eltérések voltak, ezért a Bizottság nem utasított el pályázatot csupán azért, mert azt a 2004-es űrlapon nyújtották be. A KultúrPont Iroda honlapjáról végig a megfelelő űrlapok voltak letölthetőek.

Íme az eltérések listája:

  1. A 2005-ös űrlap információs része kiegészült a 2004-eshez képest. Megkérdezték, áfa visszaigénylő-e a pályázó szervezet, valamint fel kellett tüntetni a társszervezők címét is.

  2. Az űrlaphoz a kitöltött banki adatlapon kívül a szervezet jogállásáról szóló nyomtatványt is csatolni kellett, ugyancsak kitöltve.

  3. A műfordítási projektek esetében néhány helyen változott az űrlap szövegezése: a költségvetésben a szerkesztési és előállítási költségeket kérték feltüntetni, a terjesztési költségeket nem; a dátumok helyesen: a fordítás legkorábban 2005. május elsején volt kezdhető, a műveknek pedig legkésőbb 2006. november 30-ig meg kellett jelenniük.

  4. A kitöltendő banki adatlapok kiegészültek az IBAN-kód beírására szolgáló rubrikával.

Támogatóink: