A KULTÚRA 2000 KERETPROGRAM 2005. ÉVI KIÍRÁSAA KULTÚRA 2000 KERETPROGRAM 2005. ÉVI KIÍRÁSA

Az Európai Bizottság 2004. július 6-án megjelentette a Kultúra 2000 keretprogram 2005. évi kiírását. A pályázat beadási határideje 2004. október 15. volt a rövid távú, 2004. október 29. a hosszú távú projektek esetében.

Az előző évektől eltérően az Európai Unió Hivatalos Lapjában a pályázat szövege nem jelent meg, csak egy rövid felhívás 20 nyelven. A pályázattal kapcsolatos részleteket és az űrlapot az Európai Bizottság az Európa Szerveren tette közzé a három munkanyelven: angolul, franciául és németül.

További eltérés volt a korábbi évekhez képest, hogy a 2005-re vonatkozó kiírásban nincs kiemelten támogatandó terület, hanem a valamennyi művészeti ág egyaránt hangsúlyos elbírálásban részesül.

A pályázati kiírás szövege letölthető pdf formátumban
angol, cseh, dán , észt , finn, francia, görög, holland, lengyel, lett, litván, máltai , magyar, német, olasz, portugál, spanyol, szlovák, szlovén valamint svéd nyelven.

A pályázati kiírással egyidőben jelent meg a 2005. évi felhívás részletes ismertetője angol, francia és német nyelven. A dokumentum tartalmazta az érvényes prioritásokat, pályázati feltételeket, kritériumokat, illetve a pályázat lebonyolításának menetét.

A részletes ismertető nem hivatalos magyar nyelvű fordítása letölthető Word dokumentum formátumban innen és pdf formátumban innen.

Támogatóink: