ElőadókBaloghné Marada Mónika Timea
A Mobilitás Információs Iroda munkatársa.
Tevékenységek: az Eurodesk európai ifjúsági információ-szolgáltató hálózat magyarországi koordinálása, a magyar Eurodesk-hálózat koordinálása, információ-szolgáltatás és pályázati tanácsadás, különös tekintettel az Ifjúság 2000-2006 Program 2. Alprogramjára.

Őry Beáta
A Mobilitás Információs Iroda munkatársa.
Tevékenységek: információ-szolgáltatás és pályázati tanácsadás, különös tekintettel az Ifjúság 2000-2006 Program 1. és 3. Alprogramjára.

Szujer Katalin
Közgazdász, a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok szakán végzett 2003 nyarán. Egyetemi tanulmányait követően a Miniszterelnöki Hivatal Nemzeti Fejlesztési Hivatalában dolgozott projekt menedzserként, jelenleg a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumában az Európai Uniós és Stratégiai Főosztályán Ügyek és Nemzetközi Kapcsolatok Főosztályának elemző közgazdásza.

Verses István
Vezető-tanácsos, az Oktatási Minisztérium Nemzetközi Kapcsolatok Főosztályán az EU oktatási-képzési programjaiért (Socrates, Leonardo és többmás egyéb) felelős referens. Hozzá tartozik a Tempus Közalapítvány szakmai felügyelete is.

Zelenka Péter
A Mobilitás Információs Iroda munkatársa.
Tevékenységek: az Eurodesk európai ifjúsági információ-szolgáltató hálózat magyarországi koordinálása, a magyar Eurodesk-hálózat koordinálása, az ifjúsági témájú magyar-olasz kétoldalú tárcaközi egyezmény szakmai programjainak koordinálása, információ-szolgáltatás.

Zongor Attila
A KultúrPont Iroda vezetője és a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumában az Európai Ügyek és Nemzetközi Kapcsolatok Főosztályának pénzügyi szaktanácsadója. Kutatási témája a kultúrafinanszírozás, számos e témában írt tanulmány szerzője.

Támogatóink: