Kultúra 2000 bevezető konferencia - 2001. január 13.Kultúra 2000 bevezető konferencia

A 2001. évi pályázati kiírás

A KultúrPont Iroda a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma és az Osztrák Kelet- és Dél-Kelet-Európa Intézet társszervezésével 2001. január 13-dikára Kultúra 2000 bevezető konferencia - A 2001. évi pályázati kiírás címmel konferenciát tervez. A rendezvény célja, hogy gyakorlati segítséget nyújtson a magyar kulturális élet szereplőinek az Európai Unió új kulturális programjában való részvételhez. A közönség soraiba kizárólag olyan szervezetek képviselőit várjuk, akik konkrét elképzeléssel rendelkeznek egy beadandó pályázattal kapcsolatban.

A félnaposra tervezett találkozó során a remélhetőleg ekkorra már megjelenő pályázati kiírás bemutatására kerül sor. Az előadások gyakorlati tapasztalatokat, praktikus tudnivalókat kívánnak nyújtani az érdeklődőknek, bemutatva többek között a program végrehajtásáért felelős Főigazgatóság álláspontját, valamint az osztrák és angol részvétel tapasztalatait.

A konferenciát megnyitja:

Kőrösi Orsolya helyettes államtitkár - Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma
Eckhard Jaedtke tanácsos - Európai Bizottság Magyarországi Delegációja

A tervezett előadók:

Brit Holtebekk - Európai Bizottság
Geoffrey Brown - EUCLID International (Nagy Britannia)
Andrea Ellmaier - Ausztria
Rudolf Novak - Külügyminisztérium (Ausztria)
Zongor Attila - KultúrPont Iroda
valamint egy 2000-ben nyertes osztrák pályázó (egyeztetés alatt)

Az előadások végén lehetőséget biztosítunk kérdések feltételére az előadókhoz. A konferencia Budapesten lesz és előreláthatólag 14 óráig tart.

A meghívottak korlátozott számára (60-80 fő) tekintettel arra kérjük az érdeklődőket, hogy január 4-ig jelezzék részvételi szándékukat. A jelentkezőket a konferenciával kapcsolatos részletekről január első hetében levélben értesítjük, ennek oka, hogy a helyszín az érdeklődők számától függően változhat.

Jelentkezhet e-mailen info@kulturpont.hu,
telefonon (1-322-0088), vagy faxon (1-462-0613).  

Támogatóink: