Továbbképzések


MIÉRT VÁLASSZAM A KULTÚRPONT IRODA KÉPZÉSEIT?

  • Mert akkreditált képzéseink felhasználhatóak a szakmai továbbképzési kötelezettség teljesítésére.
  • Mert a képzések sikeres elvégzését követően magyar (és igény esetén angol) nyelvű tanúsítványt állítunk ki a hallgatóinknak.
  • Mert valamennyi kurzusunkon saját, egyedi tananyagra épül, melynek költségét a részvételi díj tartalmazza.
  • Mert az első 15 beiratkozott hallgató minden képzés esetében egy ajándék könyvet kap ajándékba.
  • Mert szakmai képzéseink akkreditáltak és naprakész, gyakorlati ismereteket adnak minden témakörben, emellett konzultációra is van lehetőség.
  • Mert a képzések könnyen megközelíthető, kellemes környezetben, barátságos légkörben zajlanak.
  • Mert több mint 1300 hallgató vett már részt valamelyik kurzusunkon.
  • Mert egyedi, testre szabott képzési szolgáltatásokat is nyújtunk kedves hallgatóinknak.
  • Mert felkészült szakértőink segítségével igény esetén továbbképzéseinket az ország bármely pontján lebonyolítjuk.
A Kultúra és az Európai Unió című kurzus mindazoknak szól, akik rálátást szeretnének a kultúra és az Európai Unió kapcsolatára. A kurzus bővebb ismertetőjét a linket követve találja meg.
A képzés alapítási és indítási engedélyét a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma (jogutódja: Oktatási és Kulturális Minisztérium) Közművelődési Akkreditációs Szakbizottsága adta ki.

Az EU pályázatírói tréning célja bővíteni a résztvevők látókörét, hogy a pályázatok nyújtotta lehetőségeket minél eredményesebben tudják hasznosítani. Bővebb ismertetőt a linkelt oldalon talál.
A kurzus alapítási és indítási engedélyét a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma (jogutódja: Oktatási és Kulturális Minisztérium) Közművelődési Akkreditációs Szakbizottsága adta ki.

EU-ismeretek információs szakembereknek című továbbképzésünk tematikáját úgy állítottuk össze, hogy az tartalmazza az EU működésének, tevékenységének megértéséhez nélkülözhetetlen alapismereteket, valamint a könyvtárosi, információs szakma által igényelt speciális, elsősorban forrásismereti, információkezelési és tájékoztatási ismereteket egyaránt.
A tanfolyam alapítási és indítási engedélyét a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma (jogutódja: Oktatási és Kulturális Minisztérium) Könyvtári Akkreditációs Szakbizottsága adta ki.

Továbbképzéseihez kapcsolódóan a KultúrPont Iroda képzőintézményként is akkreditáltatta magát.Támogatóink: