Új Erasmus+ felhívás COVID-19 stratégiai partnerségekre [2020-08-31]

Rendkívüli pályázatot hirdet az Európai Bizottság A COVID-19 helyzet nyomán létrehozott Erasmus+ stratégiai partnerségek címmel. (Kreatív Európa Iroda)


Az Európai Bizottság rendkívüli pályázatot hirdet Strategic Partnerships in Response of the COVID-19 Situation (A COVID-19 helyzet nyomán létrehozott Erasmus+ stratégiai partnerségek) címmel. A pályázat a következő célokat megvalósító partnerségeket támogatja: Stratégiai partnerség a digitális oktatási készség fejlesztése érdekében a köznevelés, a szakképzés és a felsőoktatás területén; Stratégiai partnerség a kreativitásért az ifjúság, a köznevelés és a felnőtt tanulás területén. A köznevelési, szakképzési, felnőtt tanulási és felsőoktatási projektek legalább 12, de legfeljebb 24 hónapig, az ifjúsági projektek pedig legalább hat, de legfeljebb 24 hónapig tarthatnak.

Pályázati határidő: 2020. október 29.

A felhívásokról további magyar nyelvű információ található a Tempus Közalapítvány honlapján.

Bővebb információ:

Európai Bizottság ;
I: https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/resources/coronavirus-impact_en , https://tka.hu/hir/14262/rendkivuli-palyazatbeadas-a-covid19-helyzet-nyoman-letrehozott-erasmus-strategiai-partnersegek

Támogatóink: