GalleryTool Képzőművészeti Pályázat 2023 [2023-02-20]

Nyitott képzőművészeti pályázatot hoz létre 2023-tól a GalleryTool. (Pályázatfigyelő)


A pályázat célja, hogy minél szélesebb körben ismertté váljanak azok a legkorszerűbb digitális eszközök, melyek a művészi karrier fejlődése szempontjából elengedhetetlenek napjainkban. A pályázat lebonyolítója a cARTc Kulturális Egyesület.
A pályázat nyilvános képzőművészeti pályázat, melyre kortárs alkotásokat várnak. A beadott pályaművek értékelésekor kiemelt szempontnak számít, hogy az alkotás tükrözze a kortárs, hazai és nemzetközi művészeti tendenciákat követő friss művészeti szemléleteket. A pályázatokból a zsűri egy short listet állít össze, illetve egy nyertes pályaművet választ.

A nyertes pályamű 200.000 Ft értékben megvásárlásra kerül a gyűjtemény részére.

A Short listre bekerült pályázatok a következő díjban részesülnek: Digitális eszközök használata művészek számára workshopon való részvétel, személyes kérdések alapján.
A workshopon a képzőművészeti karrier állomásai tükrében mutatják be a művészek számára legjobban használható kereskedelmi és marketing csatornákat, prezentációs eszközöket (website, onlineportfolio), archiválási és műtárgykezelési lehetőségeket.
A jelentkezés határideje 2023. április 30.

Bővebb információ:

- Tóth Pál Sándor
E: pali@cartc.hu
I: https://www.gallerytool.com/open-calls/kepzomuveszeti-palyazat-2023
T: 06 70 360 2253

Támogatóink: