Favorit Novellapályázat [2023-02-28]

A Vízió könyvkiadó egyesület Favorit címmel novella villámpályázatot hirdet nyomtatott könyvben való megjelenésre téma megkötés nélkül. (Pályázatmenedzser)


A pályázaton részt vehet minden 18. életévét betöltött személy olyan novellákkal, amelyek még nyilvánosan nem jelentek meg, sem nyomtatásban, sem internetes oldalon.
A formai elvárások a következőek: doc. vagy docx. formátum, Times New Roman, 12-es betűméret, A/5-ös méretben. Terjedelme maximum 10000 (tízezer) karakter. Az ezt meghaladó műveket automatikusan kizárják a pályázatból.
A szerző a kiadó oldalán nyújthatja be pályázatát. A beérkezett művek közül előszűrést követően, több lépcsőben, a Vikönyv könyvkiadó egyesület szakmai szempontjai alapján kerülnek kiválasztásra a legjobb novellák. A legjobb művek bekerülnek a Vízió könyvkiadó kiadásában megjelenő kötetbe, amely nyomtatott formában 2023. július hónapban kerül kiadásra, amit a szerző(k) és a kiadó külön szerződésben rögzít. Minden szerző jogosult egy darab tiszteletpéldányra.
A nevezési díj 5000 forint, amit a Vízió könyvkiadó egyesület számlájára kell továbbítani.

Bővebb információ:

- Városi Emese/Egri Zsanna
E: ezpalyazat@gmail.com
I: https://vikonyv.hu/vizio-konyvkiado/favorit-novellapalyazat/

Támogatóink: