Kulturális szervezeteknek tart pályázati tájékoztatót a Kreatív Európa Iroda [2022-11-25]

Online infónapot tart 2022. december 12-én a Kreatív Európa Iroda az Európai együttműködési projektek 2023-as pályázatáról. (Kreatív Európa Iroda)


Az Európai Oktatási és Kulturális Végrehajtó Ügynökség (EACEA) közzétette a Kreatív Európa Európai együttműködési projektek területének 2023-as pályázati felhívását.

Ehhez kapcsolódva a Kreatív Európa Iroda munkatársai december 12-én, 10 órai kezdettel online információs napot tartanak. Az eseményen részletesen ismertetik a pályázás feltételeit, bemutatják a szükséges dokumentumokat, és hasznos információkat nyújtanak a költségvetés összeállításához.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelyet ide kattintva lehet megtenni legkésőbb 2022. december 9-én 12:00 óráig.

Az Európai együttműködési projektek felhívás keretében megvalósuló pályázatok célja az európai kulturális és kreatív alkotásokhoz való hozzáférés javítása, valamint az innováció és a kreativitás ösztönzése.

A pályázatok benyújtási határideje mindhárom kategóriában:
2023. február 23., 17:00.(CET)

A pályázati felhívás, valamint a pályázáshoz szükséges dokumentumok elérhetők a Funding & Tendering Opportunities Portal
felületén. A Kreatív Európa Iroda honlapján magyar nyelvű összefoglaló olvasható a pályázati feltételekről, valamint a pályázás menetéről.


Támogatóink: