Projektmenedzsert keres a Trans Europe Halles [2022-11-28]

A Trans Europe Halles szektorközi hálózat projektmenedzsert keres nemzetközi csapatába, Svédországba. (Kreatív Európa Iroda)


Projektmenedzsert keres 2023. január 9-i kezdéssel lundi (Svédország) nemzetközi csapatába a Trans Europe Halles. Elvárások: a svéd kulturális élet ismerete, az európai együttműködések és támogatási formák ismerete, legalább három év, ideális esetben svédországi művészeti és kulturális szervezeteknél szerzett tapasztalat, projektmenedzsmentben szerzett gyakorlat, kiváló kommunikációs képesség, felsőfokú végzettség, anyanyelvi szintű svéd nyelvtudás és szakmai szintű angol nyelvtudás.

A Trans Europe Halles szektorközi hálózat egyike annak a 37, a Bizottság által társfinanszírozott hálózatnak, amelyek a Kreatív Európa program támogatásával működnek. A hálózat jelenleg 140 szervezetet tömörít 40 országból és célja, hogy támogassa a kulturális szervezeteket és szakembereket, ezzel is hozzájárulva az európai kulturális szektor sokszínűségéhez és versenyképességének javításához.

Pályázni önéletrajzzal és motivációs levéllel lehet.

Pályázati határidő: 2022. december 6.

Bővebb információ:

Trans Europe Halles;
E: jobs@teh.net
I: http://teh.net/we-are-looking-for-project-manager-for-international-resource-office-iro/

Támogatóink: