Legyél te is Starbucks Kávéköltő! [2023-02-28]

Idén ötödik alkalommal hiredi meg versíró versenyét a Starbucks. (Pályázatfigyelő)


Ha szeretsz verseket írni és bemutatnád tehetséged nagyközönség előtt, jelentkezz a Starbucks irodalmi pályázatára és legyél te is Kávéköltő!
A Starbucks idén ötödik alkalommal hirdeti meg versíró felhívását, amelynek témája a Természet. A felhívás témájával a természet és a környezet fontosságára hívják fel a figyelmet. Olyan alkotásokat várnak, amelyek bemutatják, mit jelent a pályázó számára a természet, hogyan kapcsolódik hozzá.
A pályázaton részt vehet minden 14. életévét betöltött magyar nyelvet értő és beszélő személy. Pályázni egy darab magyar nyelven megírt, nyomtatásban még meg nem jelent, illetve nyilvánosság számára más formában közzé vagy hozzáférhetővé nem tett saját verssel lehet.
A pályázók közül zsűri választ ki 5 döntőst, akik a záró eseményen szélesebb közönség előtt adják elő Pályaműveiket. Az 5 döntős Pályázó közül választanak egy végső győztest annak szakmai ismeretei alapján. Minden döntős Pályázó (tehát 5 döntős) a Szervező által felajánlott 20.000,- Ft értékű ajándékcsomagot kap. A győztes 30.000,- Ft értékű ajándékcsomagot kap, továbbá a Fiatal Írok Szövetsége által összeállított könyvcsomagot, és az általuk szervezett irodalmi táborban részvételi lehetőséget 2023 nyarán is elnyeri.

A pályázatokat 2023. március 24. éjfélig lehet elküldeni a starbucks@flowpr.hu e-mail címre.

Bővebb információ:

Starbucks ;
E: starbucks@flowpr.hu
I: https://www.starbucks.hu/hu/kavekoltok

Támogatóink: