Pályázat közvetlen uniós programok támogatására – előkészítés és önerő [2021-10-05]

Magyarország Kormánya pályázatot hirdet a közvetlen irányítású uniós programok pályázataihoz szükséges előkészítési költségek és önerő támogatására. (Kreatív Európa Iroda)


Pályázatot hirdet Magyarország Kormánya a közvetlen irányítású uniós programok pályázataihoz szükséges előkészítési költségek és önerő támogatására. A támogatás célja a pályázatok sikerességének javítása és azoknak a jelentkezőknek a segítése, motiválása, akik megfelelő erőforrások hiányában nem használhatták ki eddig ezt a pályázati lehetőséget.

A pályázat egyebek mellett a Kreatív Európa program keretében megvalósuló pályázatok projekt-előkészítési és önerőköltségeit finanszírozhatja. A támogatás maximális mértéke önerő esetében legfeljebb 300 millió forint, előkészítő költség esetében pedig a közvetlen uniós projekt teljes tervezett költségvetésének 10%-a lehet, de legfeljebb 300 millió forint. A támogatásra szánt keretösszeg a 2021-es évben 2,5 milliárd forint.

Pályázat benyújtására a rendelkezésre álló keret erejéig, de legkésőbb 2021. november 5-ig van lehetőség. A támogatási kérelmek elbírálása ezen időtartam alatt folyamatosan történik.

Bővebb információ:

Magyarország Kormánya; 1077 Budapest, Wesselényi utca 20-22.
E: kozvetlenEUprogramok@me.gov.hu
I: https://www.palyazat.gov.hu/kzvetlen-unis-programok-tmogatsa-1#

Támogatóink: